YRITYS

PH-Tilipalvelu - Tilitoimistopalvelut Joensuusta

Asiakaslähtöistä tilitoimistopalvelua

Asiakaslähtöistä tilitoimistopalvelua

Tarjoamme asiakaslähtöistä tilitoimistopalvelua eri yritysmuodoille. Palvelumme on joustavaa ja asiakkaan tarpeet huomioivaa. Teemme yrityksenne taloushallinnon pyörittämisen mahdollisimman sujuvaksi, jotta te voitte keskittyä yrityksenne ”pyörittämiseen”. Palvelumme tärkeitä tukipilareita ovat myös ammattitaito, täsmällisyys ja luotettavuus.

Tuemme yrityksenne kasvua ja kehitystä, palvelemalla teitä mahdollisimman hyvin ja asiantuntevasti. Jotta sinä voit keskittyä olemaan ammattilainen omalla alallasi, anna meidän hoitaa se missä me olemme ammattilaisia – taloushallinnon palvelut.

Henkilökunta

Mielestäni asiakasta ei voi koskaan palvella liian hyvin. Kehitettävää on aina niin asiaosaamisessa kuin asiakaspalvelussakin. Koen, että omasta nykyisestä ja aikaisemmasta yrittäjäkokemuksestani on paljon hyötyä asiakkailleni. Tiedän minkälaisten haasteiden alla yrittäjät ovat. Toisaalta tiedän myös miten paljon vapautta ja valinnan varaa yrittäjyys antaa.

Pirjo Hakkarainen

Pirjo Hakkarainen

Yrittäjä

Pirjo Hakkarainen
Yrittäjä

Asiakaspalautetta

”Kun PH-Tilipalvelu hoitaa taloushallinnon asiat, voin keskittyä itse olennaiseen.”

”Kun perustin yritystäni, oli minulla karkea kuva yrityksen velvoitteiden hoitamisesta. Toki neuvoja sain muualtakin, mutta minulle pätevä ja asiat hyvin hoitava kirjanpitäjä on ollut kultaakin kalliimpaa. Hän on osannut neuvoa asioiden hoidossa ja muistuttaa tärkeistä eräpäivistä. Minun ei ole tarvinnut epäillä onko kaikki ok, vaan asiat ovat sujuneet mutkitta ja ajallaan. Ja jos eteen on tullut asioita, joihin kirjanpitäjä ei ole osannut antaa vastausta, on hän ohjannut minut oikeiden asiantuntijoiden luokse. Olen voinut levollisin mielen pyörittää yritystäni.”

Yritys pähkinänkuoressa

Perustettu

Tilitoimistomme on perustettu helmikuussa 2015. Taustalla on monien vuosien kokemus kirjanpitäjän työstä ja aikaisemmasta yrittäjyydestä.

Ammattitaito

Vahva ammattitaito on yrityksemme peruspilareita ja ehdoton vaatimus henkilöstölle. Jotta ammattitaito kasvaa ja kehittyy alati muuttuvassa taloushallinnon kentässä, kouluttaudumme koko ajan.

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakaskuntamme kostuu hyvin tyytyväisistä asiakkaista. Tästä hyvänä esimerkkinä on jatkuva asiakaskunnan kasvu juuri nykyasiakkaiden suosittelun kautta.

Tarkka kirjanpito

Palvelumme yksi tukipilareista on tarkka ja täsmällinen työskentely. Laadusta ei tingitä. Nykyaikaiset ja toimivat ohjelmistot tukevat työtämme ja takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Kasvava yritys

Tuemme yrityksenne kasvua ja kehitystä joustavalla ja asiantuntevalla palvelulla. Siksi jokaiselle asiakkaalle luodaan oma palvelupaketti, mikä sopii juuri ko. yrityksen tarpeisiin.

Luotettava kumppani

Luotettavuus on yksi yrityksemme tukipilareista. Te voitte luottaa siihen, että yrityksenne asiat hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla, luotettavasti ja ajallaan.